Duh istraživača

Kukljica je poznata po svojoj ribolovnoj prirodi. Kao važno mjesto za sidrište, Kukljica dočekuje svakog pomorca u svojim modernim lukama i ima koristi od mjesta između dva otoka Ugljana i Pašmana. Prisutnost mosta Ždrelac, koji je njihova jedina zemaljska veza, čini Kukljicu i portalom za rezervat Kornata, jedinstvenim prirodnim rezervatom borovih šuma, tako čestih i karakterističnih za hrvatski biljni i životinjski svijet.

Toliko je stvari za raditi!

Zainteresirani ste za sport i aktivnosti na otvorenom u blizini našeg hotela? Drago nam je što ste pitali. U Kukljici možete pronaći različite mogućnosti za razgibavanje, kao što su igralište za odbojku na pijesku, tereni za košarku ili teniski tereni. No, u slučaju da želite malo trenirati i istražiti prekrasne znamenitosti regije, možete unajmiti bicikl ili čamac u najbližoj usluzi najma. Jeste li strastveni hodač ili trkač? Kukljica ima mnogo mogućnosti da vas zadovolji, s mnogo kilometara biciklističkih putova i staza.

Holiday Park Zelena Punta organizira razne aktivnosti za obitelji, kao i posebne tematske večeri ili obiteljske dane, kao što su nedjeljni roštilj s igrama i glazbom.